Skyggen Af Palmer Poster

50%*

Størrelse

Beskrivelse

Uanset om du vil tilføje et strejf af tropisk charme til din indretning eller huske dit yndlingsferiested, vil denne plakat helt sikkert bringe øernes magi direkte ind i dit hjem. Denne iøjnefaldende plakat er trykt på papir af høj kvalitet og er perfekt til alle, der elsker troperne. Så bring dine vægge til live med skyggen af palmer i dag! Plakat med retropræg, der forestiller skyggen af ​​to palmer mod en mur.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"