The Ten Largest No.4 By Hilma Af Klint Poster

Størrelse

Beskrivelse

The Ten Largest No.4 er malet af den svenske kunstner Hilma af Klint i 1907, et abstrakt værk i smukke farver. Hilma af Klint havde sin helt egen stil, men hendes abstrakte kunst følger sporene af modernisme, impressionisme og kubisme. Hun var modernist og pioner inden for abstrakt kunst og fik først sit internationale gennembrud i 1986 på Los Angeles County Museum i udstillingen, The Spiritual in Art, Abstract Painting 1890 1985. Denne genstand med sine vidunderlige farver som orange, pink og blå samt med tekst i sort er let at kombinere med andre kunst og grafiske motiver i samme nuancer for at skabe en skøn følelse i dit hjem.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"