Ø I Bjergsø Plakat

50%*

Størrelse

Beskrivelse

Et lyst fotografi med harmoniske farver af den velkendte Spirit Island i Jasper National Park i Canada. Billedet er taget i klart sollys med en meget klar sø i forgrunden og bjerge i baggrunden. De fyrretræer, der står på øen, og de snedækkede bjerge i baggrunden afspejles smukt i den blanke sø. Denne naturplakat bringer harmoni og ro til dit hjem og er dejlig at hvile øjnene på. Vi har flere andre lignende bjerg- og landskabsplakater, som du nemt kan kombinere med denne plakat.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"