Berlin Poster

50%*

Størrelse

Beskrivelse

Velkommen til Berlin! Denne pulserende by er hjemsted for en rig kultur og historie, der bedst fanges i sine mange ikoniske vartegn. Med denne stilfulde plakat kan du med stolthed vise din kærlighed til Tysklands hovedstad. De smukke bogstaver og det elegante design gør den til den perfekte tilføjelse til ethvert rum og er et glimrende samtaleemne. Så hvorfor vente? Tilføj dette unikke kunstværk til din samling i dag! Grafisk tekstplakat med bogstavet "B" efterfulgt af "Berlin" og "Deutschland".

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"