Boksning Plakat

50%*

Størrelse

Beskrivelse

Denne plakat er perfekt til alle, der ønsker at tilføje et strejf af sejhed til deres hjem. Billedet er slående og vil helt sikkert vække opmærksomhed, mens det sort/hvide farveskema giver det et klassisk look. Uanset om du kan lide boksning eller bare vil vise dig fra din hårde side, er denne plakat til dig! Foto i sorthvidt af en kvinde med boksehandsker, der retter en sandsæk til. Primært grå toner med få nuancer, der er lysere eller mørkere.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Liggende

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"