Ispinde Poster

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

Hvem siger, at kunst skal være seriøs hele tiden? Med denne plakat med glaspinde kan du tilføje et strejf af sjov og finurlighed til din indretning. De farverige pinde lyser med garanti ethvert rum op, og de er samtidig et godt samtaleemne. Uanset om du vil tilføje farve til dit hjem eller kontor, eller du bare vil have noget unikt og iøjnefaldende, er denne plakat perfekt til dig. Ispinde i lyserød og gul, der ligger hulter til bulter mod en lys turkis bund.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"