Kaffe Retrobillede Poster

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

En smuk køkkenplakat med kaffe. Dette fotografi er den perfekte tilføjelse til dit køkken, hvis du er en kaffeelsker! Den sort-hvide plakat viser tre glas kaffe i alle dens former - fra hele bønner til friskbrygget espresso. Denne smagfulde sort-hvide plakat er simpelthen den perfekte måde at vise din kærlighed til kaffe på og få dit køkken til at se stilfuldt ud på samme tid! Du er velkommen til at kombinere denne tavle med andre køkkenplakater og skabe en unik kaffe-inspirerende tavlevæg i dit køkken.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"