Parkere Med Udsigt Poster

-55 %

Størrelse

Beskrivelse

Tilføj en smule klassisk italiensk stil til dit interiør med dette print af en parkeret Fiat 500. Udsigten bag bilen er et smukt landskab med bølgende bakker og træer. Uanset om du er fan af klassiske biler eller drømmende landskaber, vil denne plakat se godt ud på din væg! Plakat med en retrofølelse og motiv af en parkeret beige Fiat 500. Bagved kan man skimte et frodigt italiensk landskab i grønne nuancer.

Papirkvalitet

Alle vores plakater og posters er trykt på et mat premiumpapir af den allerbedste kvalitet. Papiret er valgt af vores senior studioteam for at sikre, at billedkvaliteten er af højeste klasse. Papiret er aldersbestandigt, og dine plakater og posters bliver omhyggeligt pakket i et paprør med en udvendig beskyttelse, så de ikke beskadiges under forsendelsen.

HVAD ER TEST I HJEMMEMILJØ:

Dette er Postertons AR-værktøj, som giver dig mulighed for at se og teste, hvordan forskellige plakater vil se ud i dit hjem. Ved hjælp af mobilkameraet kan du nu visualisere en plakat på din væg. Skalaen er 1:1 på plakaten i forhold til vægoverflade og møbler. Du kan nemt ændre størrelsen på plakaten ved at zoome ind og ud på den. Du bestemmer den ønskede størrelse på plakaten ud fra den viste procentsats.

Liggende

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ramme medfølger ikke"