Black Friday

Black Friday er dagen efter Thanksgiving, hvor forhandlere tilbyder særlige rabatter og tilbud på deres produkter. Det er normalt årets travleste shoppingdag, og mange mennesker starter deres juleindkøb denne dag. Udtrykket "Black Friday" opstod i Philadelphia, USA, hvor det blev brugt til at beskrive den tunge og forstyrrende fodgænger- og køretøjstrafik, der ville opstå dagen efter Thanksgiving.

Beskrivelse

Black Friday er dagen efter Thanksgiving, hvor forhandlere tilbyder særlige rabatter og tilbud på deres produkter. Det er normalt årets travleste shoppingdag, og mange mennesker starter deres juleindkøb denne dag. Udtrykket "Black Friday" opstod i Philadelphia, USA, hvor det blev brugt til at beskrive den tunge og forstyrrende fodgænger- og køretøjstrafik, der ville opstå dagen efter Thanksgiving.

Tips til shopping på Black Friday

Hos Posterton elsker vi at fejre! Derfor tilbyder vi specielle tilbud og rabatter på alle dine yndlingsplakater, indretning og mere. Black Friday er det perfekte tidspunkt at fylde op på alle dine Posterton-favoritter. Tjek vores tips nedenfor for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Black Friday 2022! 

Plakater Black Friday

Der er nogle boligindretningsartikler, der er nemmere at købe online end andre. Store møbler, der skal være behagelige, bør måske købes i butikken eller i det mindste gå i butikken for at prøve komforten, inden du handler online. En indretningsdetalje, der er nem og god at købe online, er vægdekorationer.

 

Hos Posterton er der mange forskellige plakater som passer ind i ethvert hjem, vi har også masser af inspiration til hvordan du så skal sætte dine plakater og malerier op. Nogle gange kan det være svært at vide, hvordan man dekorerer med malerier, men det er meget nemt at købe dem online. Du får så alle de mål, du skal bruge, og du kan tydeligt se, hvordan motiverne ser ud. Med plakater kan du meget nemt ændre udseendet af et rum, så det tilpasser sig de forskellige årstider. Et tip er at variere plakaterne, men holde dem i rammen. På den måde risikerer de ikke at blive beskadiget og når du ønsker nogle nye plakater, skal du bare ændre rækkefølgen på disse. 

Rammer Black Friday

Hos os hos Posterton finder du mange forskellige sløjfer i alle mulige størrelser og varianter. Uanset om du vil sætte en plakat i til at hænge på vejen, eller har brug for en lille, mindre ramme, hvor du vil sætte et fotografi, som du selv har taget, så har vi det, du leder efter. Da Black Friday falder en måned før jul, er det en perfekt mulighed for at købe et stel i julegave til en speciel person. Du finder alle disse størrelser hos os: 

13x18 cm

 

21x30 cm

 

30x40 cm

 

40x50 cm

 

50x70 cm

 

70x100 cm 

Vi tilbyder også rammer i forskellige materialer, uanset om du leder efter en træramme, guldfarvet ramme eller en traditionel sort ramme. Så benyt lejligheden til at forny dit hjem med nye rammer under Sort uge 2022.

 

Hvornår er Black Friday 2022

Black Friday falder altid på dagen efter Thanksgiving. Hvilket er den fjerde torsdag i november. I 2022 betyder det, at Black Friday falder fredag ​​den 25. november. Men i hele Sort uge 2022 vil vi have gode tilbud på plakater og rammer. Sort uge varer i hele den uge, Black Friday 2022 falder, i 2022 betyder det, at Sort uge 2022 gælder i perioden mandag den 21. november uge 47 og slutter derefter med Cyber ​​​​Monday 28. november. 

Køb dine Black Friday-rammer og plakater hos Posterton

Posterton er baseret i Sverige. Det betyder, at du aldrig behøver at vente længe på din nye plakat. Som udgangspunkt sender vi din vare dagen efter, du har afgivet din bestilling. Uanset om du bestiller én plakat eller en fuld plakatpakke, sender vi dem i et hårdt paprør, der sikrer, at din ordre forbliver udfoldet og tør, fra vores lager helt til din dør. Som altid, når du køber hos Posterton, har du 14 dages fortrydelsesret, så hvis den plakat, du har bestilt, ikke føles rigtig, skal du bare skifte til et design, du bedst kan lide. Du kan læse mere om leveringstider og fortrydelsesret i vores købsbetingelser. Under Sort uge 2022 har du selvfølgelig samme betingelser som resten af ​​året, så det er ikke noget du skal tænke på.